El Garrotxa Banyoles Rugbi aconsegueix empatar a l’últim sospir contra el Manresa Rugby Club (24-24)

El Garrotxa Banyoles Rugbi va esgarrapar un empat contra un Manresa Rugby Club que es jugava l’ascens de categoria. Tot i jugar en la majoria del partit al camp del Garrotxa, els garrotxins van aconseguir empatar a l’últim sospir mitjançant un assaig de càstig. Resultat final 24 a 24.

L’estadi municipal d’atletisme de Sant Roc va acollir el partit de rugbi de divisió d’honor catalana entre el Garrotxa Banyoles Rugbi i el Manresa. Els visitants van començar forts, amb un assaig ràpid. I és que s’hi jugaven l’ascens. Però els garrotxins van capgirar el marcador amb un assaig i anotant la corresponent transformació que posava el 7-5 al marcador. Poc després els locals ampliarien distància amb un cop de càstig que significaria el 10-5. A partir d’aquí el Manresa va agafar el timó del partit i va convertir un assaig, fallant però la transformació. Poc després assaig de càstig pels visitants i aquest cop no fallaven la conversió 10-17. I abans d’acabar la primera meitat els manresans amb una transició ràpida tornaven a completar un assaig i la corresponent conversió, que deixava un marcador difícil pels garrotxins, 10-24.

Ja a la segona part, tot i que el Manresa va tancar els garrotxins al seu camp, va ser el Garrotxa Banyoles qui va moure el marcador. Amb un assaig i una transformació es posaven 17 a 24. I a l’últim sospir l’àrbitre senyalava assaig de càstig pels garrotxins que no van desaprofitar i van empatar el matx. Al final 24 a 24 que deixava un molt bon regust pels locals i una sensació de derrota pels visitants.

Notícies relacionades:
– El Garrotxa Banyoles Rugbi perd contra el Centre Esportiu Universitari per 20 a 27 i no pot empatar per una decisió arbitral