El centre itinerant Esplay dinamitzarà la Sala El Torín amb jocs educatius en família del 26 al 31 de desembre

centre itinerant esplay

Els Playmobil tornaran a ser protagonistes per segon any a la Sala El Torín d’Olot. Des de dilluns 26 fins a divendres 31 de desembre, el centre itinerant Esplay estarà disponible per nens i nenes de fins a 12 anys.

Del 26 al 31 de desembre la Sala El Torín d’Olot es convertirà en Esplay, un món entorn als Playmobil. Es tracta d’un centre itinerant de lleure en família basat en el joc educatiu. Esplay està enfocat  per a nens i nenes de fins a 12 anys i després de l’èxit de l’any passat el consistori ha apostat per repetir-ho.

La interacció entre pares i fills a través de l’evolució del joc de taula tradicional cap a un format de grans dimensions és un dels punts forts d’aquest centre itinerant. A banda de la zona de jocs, Esplay oferirà cada dia tallers i manualitats i dos diorames de clics que representaran el pessebre i la cavalcada de Reis.

Notícies relacionades:
– El centre itinerant ‘EsPlay’ basat en el Playmobil serà al Torin fins el 31 de desembre
– El centre itinerant de lleure educatiu en família Esplay farà parada a Olot aquest Nadal