El grup ‘Dracs Cheer & Dance’ actua a Sant Joan les Fonts abans de participar a la Copa d’Europa de Cheerleading del juny

El grup d’animadors i animadores Dracs Cheerleading and Dance de la Garrotxa han fet una exhibició prèvia als campionats europeus, que es disputaran el proper mes de juny a Praga. L’actuació es va fer al cap de setmana al pavelló poliesportiu de Sant Joan les Fonts i va comptar amb la participació del grup ‘Dynasty’, un equip de Granollers de recent formació. El grup de Cheerleading garrotxí porta més de set anys en marxa i ha aconseguit diversos reconeixements estatals durant aquest 2016. Van tenir una menció especial per la participació a l’Open Barcelona Cheerleading, en la modalitat de “Dance pomps”, van ser subcampions de Catalunya de modalitat “Dance Pomps”, i recentment van quedar campions absoluts de Cheerleading Dance en “Pomps”, fet que els hi ha donat entrada directe a la Copa d’Europa de Cheerleading.