La pastisseria Ferrer presenta novetats nadalenques i un taller on els més petits elaboraran la seva pròpia figura de xocolata

Un pessebre de xocolata, activitats pels més petits i cinc varietats de torró innovadores són les propostes nadalenques d’enguany de la Pastisseria Ferrer d’Olot. Des del torró convencional de xocolata però amb el seu propi segell xocolater 1907, fins a torrons més especials com el de foie i el de pernil ibèric en col·laboració amb la carnisseria Planagumà.

La pastisseria Ferrer d’Olot ha tornat a innovar amb un projecte nadalenc. Es tracta d’un pessebre fet  de xocolata. El pastisser i xocolater Jordi Ferrer, ha volgut representar una plaça d’un poble nòrdic, típicament hivernal, amb els arbres de Nadal i amb una coral de nens. A més enguany, també han innovat en l’àmbit dels torrons, concretament han elaborat cinc varietats de torró. Un amb la seva pròpia xocolata, l’anomenada 1907. Dos més juntament amb la carnisseria Planagumà, el torró de foie i el de pernil ibèric i dues altres varietats: el torró amb xocolata de llet i toffee i el torró de llima amb xocolata negra i un cruixent amb escames de caramel i cafè.

Pel que fa a tallers pels més petits, la pastisseria en promou dos de diferents, la cata de torrons que ja van iniciar pel pont de la Puríssima i un altre on ells mateixos faran la seva pròpia figura de xocolata. Aquest tindrà lloc el 29 de desembre en dos torns de 20 i queden molt poques places disponibles.

Notícies relacionades:
– Les pastisseries esperen augmentar la venda de panellets, ja que la festivitat de Tots Sants no coincideix amb el cap de setmana
-La pastisseria Ferrer d’Olot presenta la seva mona estrella amb un gran espectacle
– La pastisseria Ferrer prepara una mona artística sobre el món del circ que presentarà diumenge