SIMON ofereix formació a 15 persones desocupades amb el compromís de contractar el 60% de les que completin amb èxit el procés

SIMON es troba en un procés de renovació de la plantilla i ha decidit acollir-se al programa Forma i Insereix del Servei d’Ocupació de Catalunya, una modalitat de formació per a l’ocupació que conté el compromís de contractar les persones que s’hi acullen. El projecte que ha presentat l’empresa dóna la possibilitat de formar sobre processos de mecanització i transformació de metalls i plàstics a 15 persones d’entre 18 i 64 anys que estiguin a l’atur i que hagin constat com a inscrites al servei d’Ocupació un mínim de 45 dies durant l’últim any. Les persones seleccionades rebran formació durant 4 mesos, del 28 de desembre al 27 d’abril. SIMON es compromet a contractar el 60% d’aquells que completin amb èxit la formació.

Les persones interessades a participar en aquest programa, s’han de dirigir a l’Oficina de Treball que la generalitat té a Olot. L’Ajuntament d’Olot ofereix suport en tot el procés de selecció dels candidats. SIMON ha estat l’única empresa de les comarques de Girona que ha presentat un projecte per al programa que impulsa el Servei d’Ocupació de Catalunya dins la formació adreçada prioritàriament a persones desocupades.

Notícies relacionades:
-SIMON guanya el Premi Aster per la seva trajectòria empresarial
-Simon, guardonat amb el premi CONSTRUTEC a la Innovació i l’Eficiència amb la sèrie Simon|100