Els Bombers han treballat aquesta matinada en un incendi produït en un mas de Besalú

A Besalú, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat des de les 04.07 hores de la matinada d’aquest dijous en un incendi que ha destruït totalment un parell de llits dins un mas ubicat al camí de Sant Ferriol. Les flames també han afectat unes tauletes de nit i la decoració de la paret a tocar als llits. Just en arribar els Bombers, el foc ja estava apagat; la seva intervenció ha consistit a acabar de remullar les brases i a ventilar la fumera que s’havia acumulat dins l’habitatge. Segons informa el Sistema d’Emergències Mèdiques, que hi ha desplaçat una ambulància bàsica, dues dones de 38 i 56 anys han hagut de ser evacuades a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa amb símptomes lleus d’intoxicació per inhalació de fum i quadre d’ansietat.

x