Olot Cultura i la Coordinadora de Discapacitats de la Garrotxa porten a la ciutat l’espectacle de circ ‘InTarsi’ de la Compañia EIA

Olot viurà de nou aquest dissabte la màgia del circ: el Teatre Principal d’Olot acull l’espectacle ‘InTarsi‘, de la companyia EIA, a partir de les vuit del vespre. L’obra és una de les activitats de sensibilització que s’emmarca en el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, amb la participació de la Coordinadora garrotxina.

El passat 3 de desembre es va celebrar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, però Olot ho celebra aquest cap de setmana amb activitats de tota mena. Una de les més especials és la representació d’InTarsi, un espectacle de circ de la Companyia EIA de Barcelona, que convida a mirar el món des d’una altra perspectiva a través de la dansa, el teatre, i els equilibris acrobàtics amb banquina, minitrampolí i bàscula, tot lligat amb un humor tendre.

La representació d’InTarsi és una activitat de sensibilització sobre la discapacitat, organitzada conjuntament per l’àrea de cultura i la Coordinadora de Discapacitats de la Garrotxa, que integra a cinc entitats que treballen amb aquest col·lectiu. Per aquest motiu s’ha pensat en un espectacle de circ, perquè aquest art apel·la als sentiments i més en una època com els dies previs al nadal. InTarsi, que va guanyar el premi especial del jurat als premis Zirkolika 2016 es podrà veure dissabte al Teatre Principal d’Olot, a partir de les vuit del vespre.