El mal temps obliga a aplaçar l’obertura de la pista de gel que no agrada a la CUP i a Olot en Comú perquè creuen que és poc sostenible

El mal temps ha obligat a aplaçar l’obertura de la pista de gel d’Olot. Si no hi ha més canvis d’última hora, s’obrirà demà a les 11 del matí. La seva posada en marxa arriba acompanyada de l’oposició d’alguns grups municipals. La CUP i Olot en Comú no la veuen amb bons ulls. Consideren que és una activitat que no correspon a la ciutat i creurien més oportú que la gestiones el Club Patinatge Artístic Olot.

El mal temps ha obligat a aplaçar l’obertura de la pista de gel d’Olot. Si no hi ha més canvis d’última hora, s’obrirà demà a les 11 del matí i fins al 8 de gener la Pisa de Gel de la Plaça Major d’Olot tornarà a oferir la possibilitat de patinar durant tres quarts d’hora per 7 euros. La instal·lació d’aquest equipament al centre de la capital garrotxina té, però, grups municipals en contra. La CUP considera que és una activitat importada i poc assequible per a algunes famílies.

Olot en Comú coincideix en considerar que hauria de ser el Club Patinatge Olot qui gestionés una activitat de patinatge sobre rodes. Aquest grup municipal creu que la pista de gel no segueix amb el model de ciutat sostenible que volen que es projecti. Ho va explicar el seu portaveu, Xavier Garcia al programa Pentàgon d’OLOT TELEVISIÓ.

L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas indica la pista de gel  és només una de les 140 activitats de Nadal que es fan a la ciutat per aquestes dates. Subratlla que la seva instal·lació vol portar vida al centre d’Olot i que l’any passat va atraure a 5.000 persones.

El seu horari habitual d’obertura és de 11h del matí a les 2h del migdia i de les 4h de la tarda a les 9h del vespre a excepció dels dissabtes 24 i 31 de desembre quan tancarà una hora abans, a les 8 del vespre i el divendres 6 de gener, que només obrirà en horari de tarda.