L’acte de recolzament de l’Ajuntament d’Olot, ANC Olot, Òmnium Garrotxa i l’AMI a Carme Forcadell reuneix a una vuitantena de persones

Una vuitantena de persones es van apropar ahir al Firalet davant la porta de l’Ajuntament d’Olot com a mostra de suport a Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya, que avui ha hagut de declarar davant el Tribunal Superior de Justícia.

Estelades i una pancarta que deia ‘Mai caminareu sols’ van presidir l’acte d’homenatge que l’Ajuntament i el poble d’Olot van dedicar a la Presidenta del Parlament de Catalunya Carme Forcadell, que avui al matí ha declarat davant el Tribunal Superior de Justícia per suposada desobediència al Tribunal Constitucional i haver permès votar les conclusions de la comissió d’estudi del procés constituent al ple de la càmera catalana.

Josep Maria Corominas, Alcalde d’Olot i Vicepresident de l’AMI, juntament amb Josep Ferrés, Coordinador de l’ANC d’Olot i Núria Torres, Presidenta d’Òmnium Garrotxa, van fer un parlament destacant que les amenaces no podrien silenciar un poble.

L’homenatge va concloure amb el cant de l’himne dels Segadors per part dels assistents.