L’olotí Joan Guirado espera la sentència després de declarar a la Ciutat de la Justícia 3 anys després dels fets al camp de l’Almeria

L’olotí Joan Guirado espera sentència després que dimarts va declarar a la Ciutat de la Justícia, denunciat per alterar l’ordre i infringir la llei contra la violència en l’esport al partit que va enfrontar l’Almeria contra el Girona el 2013. Els agents que el van denunciar sostenen que Guirado els va insultar mentre que l’olotí assegura que el van identificar perquè va fotografiar-los mentre requisaven les estelades dels aficionats del Girona. Guirado diu que surt més tranquil de la citació perquè el policia que va declarar va incórrer en algunes contradiccions.

Notícies relacionades:
– L’olotí Joan Guirado declara aquest dimarts a la Ciutat de la Justícia embargat per alterar l’ordre i infringir la Llei contra la Violència en l’Esport