El Bosc de Tosca és el campió d’hivern del grup 1 de 2a catalana després de desfer-se de l’Abadessenc (3-1)

El Bosc de Tosca va demostrar per què és el líder del grup 1 de la 2a catalana al derrotar amb sobrietat un bon equip com és el Abadessenc per 3-1. Els de Les Preses van aprofitar dues accions en les que la fortuna els va somriure per posar-se per davant i dominar el xoc.

El Bosc de Tosca és, si cap, més líder del grup 1 de la 2a catalana. Els de Les Preses van aconseguir els tres punts davant l’Abadessenc, un conjunt que l’any passat militava a primera catalana. El 3-1 final reflecteix el què es va veure sobre el terreny de joc.Tot i la victòria, el partit no va començar tan bé com esperaven els locals. L’estat del terreny de joc dificultava el joc pel terra que caracteritza als de Les Preses i, sumat a la intensa i efectiva pressió alta abadessenca, va provocar que els visitants tinguessin les millors ocasions del primer tram de partit.

Tot va canviar, però, quan una errada del porter del Abadessenc va facilitar el primer gol del Bosc de Tosca. Això va donar calma als locals que, sorprenentment, van començar a enviar pilotes llargues. Un gol que va deixar tocats als visitants, que estaven sent millors.Poc després va arribar la segona gerra d’aigua freda pels blanc-i-negres. Una pilota llarga es va convertir en tot un problema per la defensa de l’Abadessenc, que va veure com el davanter groc s’avançava al porter visitant i feia el 2-0.

La segona meitat va començar completament al revés que la primera. Els locals, conscients de que el 2-0 els donava una bona avantatge però que amb un gol rival se’ls podia complicar el partit, van sortir a atacar. No van trigar en aconseguir el que volien. Una bona pressió els va permtre recuperar la pilota. La passada a l’espai va ser molt bona i va deixar sol a l’atacant groc davant el porter visitant, que poc va poder fer. El 3-0 deixava el partit pràcticament sentenciat pel líder.

Amb el partit pràcticament perdut, van arribar els millors minuts del Abadessenc. Van començar a jugar la pilota des de darrere i davant la poca pressió local, van aconseguir arribar a l’àrea rival amb més claredat de la que havien tingut fins aquell moment. Va ser així com, en una jugada assajada, la pilota va acabar al fons de la porteria després d’un xut que va superar per sobre el porter local. Els blanc-i-negres ho van seguir intentant, però el partit va morir amb el 3-1. Les interrupcions i les pilotades van marcar el final d’un partit que deixa al Bosc de Tosca, més líder.

Notícies relacionades:
-El Bosc de Tosca guanya al Cassà per la mínima i es manté líder (1-0)