La CUP d’Olot inaugura el seu nou local al capdamunt del Firal amb l’objectiu d’esdevenir un intermediari entre la ciutat i la institució

CUP d'Olot

La CUP d’Olot ha inaugurat el seu nou local a la ciutat. Es troba al capdamunt del Firal, concretament al Passeig d’en Blay número 19. Es tracta d’un espai de reunió, debat i participació que pretén ser un intermediari entre la ciutat i la institució.

A partir d’avui l’edifici del Passeig d’en Blay, número 19, al capdamunt del Firal, és la nova llar de la CUP d’Olot. No és un espai d’oci, sinó que es tracta d’un immoble per treballar-hi i generar-hi debat, totalment obert a la ciutadania.

El nou local de la CUP vol ser l’intermediari entre els olotins i la institució. En aquesta línia, la CUP organitza una assemblea cada dimecres a dos quarts de vuit de la tarda i grups de treballs també oberts a tothom.El local també té l’objectiu de ser un punt de trobada per moviments socials com la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca o la Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de la Garrotxa entre d’altres.