El CB Olot demostra de quina pasta està fet davant l’IPSI (70-44)

El Club Bàsquet Olot va derrotar al Club Bàsquet IPSI per 70-44 en un partit que les olotines van dominar des de l’inici, mostrant-se efectives en pràcticament totes les facetes del joc.

El Club Bàsquet Olot va demostrar dissabte quin tipus d’equip és. Les noies d’Albert Farrés van guanyar per 70-44 a l’IPSI en un partit en el que van recuperar les sensacions després de 3 derrotes consecutives que van fer pagar a les de Barcelona. Les olotines van començar endollades fent veure a les jugadores de l’IPSI que la jornada no els seria massa positiva. Tot i ser el quart en el que menys diferències van haver, almenys respecte al marcador, que va acabar 19-16, les garrotxines van cimentar la seva victòria. Una de les claus va estar en el rebot i l’encert exterior, tasques en les que l’Olot no acostuma a ser gaire efectiu i que dissabte van ser vitals per, mica a mica, erosionar la resistència rival.

L’ascens meteòric de l’Olot va seguir en el segon quart, en el que les d’Albert Farrés van començar a obrir una petita escletxa en el marcador. Les olotines estaven hiperactives, arribaven a totes les pilotes i ho feien, sempre, abans que les rivals. Això provocava que les barcelonines intentessin atacs ràpids per la por a perdre la pilota. La precipitació i la falta d’encert va ser clau en aquest punt del partit.

El tercer quart va amenaçar amb ser el de la reacció visitant. Les de Barcelona van intentar-ho tot per apropar-se al marcador i fins i tot, es van posar a 6 punts de diferència. La precipitació va tornar a ser un factor decisiu en aquest tram de partit, ja que l’intentar empatar ràpid per part de les visitants va provocar que perdessin moltes pilotes i desaprofitessin atacs per acostar-se al marcador. L’Olot, mentrestant, es va mantenir fred, fent el seu treball i esperant que les rivals fallessin. I ho van fer. Van aconseguir mantenir els 11 punts de diferència del descans per encarar amb tranquil·litat el 4rt quart.

L’IPSI ho havia donat tot en el 3er quart intentant la remuntada i havia naufragat. Les forces els van fallar i l’Olot ho va aprofitar per posar una marxa més i deixar un marcador digne d’un partit que serveix a les olotines per anar de vacances amb la tranquil·litat de la feina ben feta.

Notícies relacionades:
– L’encert en el triple allunya el CB Olot de la victòria davant el Sant Andreu Natzaret (68-79)
-El CB Olot es desfà a casa de les líders, el Sant Nicolau de Sabadell (62-52)
-El CB Olot passa per sobre del Sabadell per 70 a 52 amb un magnífic primer quart de joc