L’Olot no pot doblegar un Manlleu rocós i perd el lideratge de la Tercera Divisió després d’empatar 1 a 1

L’Olot empata 1 a 1 contra el Manlleu en un duel intens on els osonencs han sabut marcar el ritme del partit. Marc Mas ha avançat els garrotxins abans d’arribar al descans, però Bofill ha igualat el resultat just iniciar-se el segon temps. Els de Ramon Maria Calderé perden el liderat de la Tercera Divisió en favor del Peralada.

El derbi de Bracons ha arrencat amb un homenatge al capità de la Unió Esportiva Olot, Abel Solé, que aquest diumenge ha engrandit el seu rècord de partits disputats amb el seu 421è enfrontament amb l’Olot. Però el partit contra el Manlleu no seria cap festa: els visitants han plantat una defensa de cinc futbolistes, impedint les arribades dels locals, que no s’han trobat còmodes en cap moment del partit. A més, els osonencs han anat imposant el ritme de joc que més els interessava, i els jugadors de Ramon Maria Calderé s’han perdut en moltes batalles estèrils. Malgrat això, els olotins han gaudit de les millors oportunitats, i Marc Mas ho ha certificat marcant el primer gol al minut 39 de joc, després d’aprofitar una pilota enviada per Èric Vilanova que l’ha deixat sol davant el porter. És el 18è gol en 19 partits del pitxitxi olotí. Amb l’1 a 0 s’ha arribat al descans, però només arrencar el segon temps, Ot Bofill ha anotat el gol de l’empat, al minut 47, després de rematar al fons de la xarxa una pilota desviada en un servei de falta a la frontal de l’àrea olotina. Els garrotxins han seguit tenint les oportunitats, però sempre a partir de situacions aïllades, perquè no aconseguien crear joc de forma contínua. Blázquez, a porteria buida, i Mas, quan ja s’havia quedat sol de nou davant la línia de gol, han tingut les dues ocasions més clares del segon temps. Però el marcador no s’ha mogut, i el Manlleu ha pogut rascar un punt valuós per les seves intencions de sortir de la part baixa de la classificació a cop d’esforç i resistència.

L’Olot acaba la primera volta perdent el liderat en la darrera jornada: el campió d’hivern és el Peralada, que suma 44 punts, un més que els olotins, que porten quatre partits consecutius empatant.

Notícies relacionades: 
-El Manlleu visitarà Olot en un derbi de Bracons que tancarà una primera volta olotina històrica
– Abel Solé fa història com a jugador amb més partits a l’Olot en el matx que els garrotxins empaten Castelldefels (2-2)
– La Unió Esportiva Olot guanya el Granollers per 2 a 1 en un partit amb nombroses ocasions dels de Calderé