Prop de 300 persones assisteixen al concert de Nadal de les corals d’Olot

Ahir es va celebrar a la Sala El Torín, el Concert de Nadal de les corals d’Olot, una cita que ja té més de quaranta anys de tradició. Aquest any, però, no hi han pogut participar totes les corals i cinc grups van interpretar el seu repertori més nadalenc.

Fa més de 40 anys que les corals olotines organitzen un concert de Nadal. La coral infantil Blauet i la Croscat van començar aquesta tradició. Diumenge, a la Sala El Torín, 5 corals hi van participar: la del Casal de la Gent Gran, la Malagrida, la Croscat, la de l’Antic Hospital de Sant Jaume i la Cantabile cor de cambra. Cada grup va interpretar un recull del seu repertori i de cançons nadalenques.

Normalment, el concert se celebrava el dia 25 de desembre, però ja fa tres anys que van decidir fer-lo el diumenge abans de Nadal. I el canvi ha tingut èxit. Prop de 300 persones van emplenar la sala de concerts.

Notícies relacionades:
– Les corals olotines actuaran aquest cap de setmana a la sala El Torín
-La Fira del Pessebre i el Festival Veus omplen els carrers d’Olot durant el pont de la Puríssima
-Set corals ofereixen el tradicional concert nadalenc dels cantaires olotins