L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot imparteix un seminari transversal amb el disseny i la gastronomia com a temes centrals

Aquests dies l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot realitza el seu habitual seminari transversal que implica totes les disciplines que s’imparteixen al centre. Enguany els temes centrals són el Disseny i la Gastronomia.

‘Dissenyammmm’ és com es titula enguany el seminari transversal que anualment es du a terme des de l’Escola d’Art i Disseny d’Olot. Aquest implica totes les disciplines del centre amb la voluntat de fer interactuar a tots els estudis que s’imparteixen. Enguany es fa amb el Disseny i la Gastronomia com a temes centrals.

El seminari ha començat avui amb una conferència de disseny industrial i Gastronomia al Núria Social i durant tres dies seguirà tractant temàtiques del món de la cuina relacionant-los amb el disseny. El seminari inclou un show cooking i un concurs de tapes i el punt i final es posarà des del restaurant Les Cols amb una visita a les instal·lacions i una conferència de Fina Puigdevall sobre Disseny i Cuina.

Notícies relacionades:
– El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, afirma que “les institucions faran possible la reforma de l’Escola d’Art en els propers anys”
-L’Escola d’Art guanya el concurs de ‘Mannequin Challenge’ de la sèrie Merlí de Televisió de Catalunya