La Plaça Mercat estrena la pàgina web mercatdolot.cat que permet fer comandes a través de la xarxa amb l’ajuda d’un placer virtual

La Plaça Mercat ja disposa d’un portal virtual que permet fer comandes online. Es tracta de la web mercatdolot.cat una iniciativa de l’Associació de Placers de la Plaça Mercat confeccionada per Volcànic Internet. La pàgina compta amb un placer virtual que ajuda als usuaris a elaborar la seva comanda.

Mercatdolot.cat ja és una realitat, aquesta pàgina web és una aposta de l’Associació de Placers de la Plaça Mercat desenvolupada per Volcànic Internet. La web va més enllà de ser un simple catàleg dels 20 placers que es poden trobar a la plaça, sinó que incorpora la innovadora tecnologia xat bot amb la qual un placer virtual ajuda als usuaris a elaborar la seva comanda; i  també facilita una ruta virtual per la plaça Mercat d’Olot.

La pàgina web està pensada per reforçar el tracte proper de la Plaça Mercat i facilitar als placers i clients la gestió de les comandes.El projecte mercatdolot.cat és una iniciativa que va nèixer en el marc del primer Fòrum d’Oportunitats, de l’Institut Municipal i de Promoció de la Ciutat d’Olot. Tant placers com Volcànic Internet esperen poder anar millorant i ampliant els serveis del portal, per exemple es valora poder incloure un sistema de pagament a través de la pàgina.

Notícies relacionades:
-L’ACO i els placers de la plaça Mercat d’Olot impulsen la campanya nadalenca ‘Els millors indrets del món’ amb tres premis destacats
– L’Associació de Comerciants d’Olot i Càritas Garrotxa impulsen la 4a edició de la campanya ‘No et quedis el canvi’