El Pessebre Vivent de Sant Roc arriba a la fita de 28 escenes formades per 150 figurants

El pessebre de Sant Roc ha estat, de nou, un èxit de públic. Les fonts de Sant Roc van ser l’escenari escollit per dur a terme un Pessebre Vivent que comptava amb unes 150 persones participant-hi i 28 escenes, entre costumistes i bíbliques.

El Pessebre Vivent de Sant Roc s’ha fet gran. Les seves escenes van començar a il·luminar-se amb la posta de sol de diumenge. El pessebre va començar a funcionar fa 14 anys. Després d’un recés de tres anys, el 2007 va reprendre’s. Amb l’esforç de la junta organitzadora, voluntaris, col·laboradors i figurants, el Pessebre Vivent de Sant Roc ha evolucionat fins a comparar-se amb els grans pessebres vivents de tradició que es fan a la comarca. L’esdeveniment es comença a pensar al setembre, quan la junta inicia les trobades setmanals d’on han de sortir les propostes d’enguany. Per a aquesta edició s’ha arribat a la fita de 28 escenes i 150 figurants.

El Pessebre Vivent de Sant Roc funciona amb entrada invertida: s’entra gratuïtament i, en sortir, tothom qui ho vol deixa un donatiu per donar continuïtat a aquest esdeveniment realitzat en els paratges de les fonts de Sant Roc. Novament un miler de persones van presenciar l’esdeveniment, havent-hi cua fins a una hora després d’obrir les portes. Les llums d’aquest pessebre ja s’han apagat. Tornaran a encendre’s l’any vinent, amb la posta de sol de l’últim diumenge abans de Nadal.

Notícies relacionades:
– El Pessebre Vivent de Santa Pau és un èxit de públic
-El Pessebre Vivent de Joanetes renova el conveni amb Càritas Garrotxa per cinquè any consecutiu
-Més de 1.000 persones visiten el Pessebre Vivent de Sant Roc

x