Olot.doc destina el romanent del tancament de l’entitat a quatre projectes socials del programa Connectem la Solidaritat

Tot i que fa uns mesos que l’entitat Olot.doc va tancar la seva activitat, ha fet un altre servei a la ciutat. Amb el romanent que tenia del tancament de l’associació ha patrocinat quatre projectes socials a través del programa Connectem la Solidaritat del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa.

Olot.doc va deixar la seva activitat fa uns mesos i s’ha tancat l’associació. Amb aquest procés l’entitat ha aprofitat per fer una nova acció de servei i solidaritat per Olot. Amb el romanent del tancament de l’entitat han patrocinat quatre projectes socials: L’esplai diari Garbuix d’Esplais de la Garrotxa, Foment de l’esport adaptat a les escoles de MIFAS, Artteràpia amb mainada i/o joves amb dificultats socials d’Altrart i les Colònies cooperatives a la Garrotxa d’Arriant. El patrocini d’aquests projectes s’ha fet a través del programa Connectem la Solidaritat que posa en contacte empreses o entitats que vulguin col·laborar en projectes socials amb associacions de la Garrotxa que necessiten recursos per tirar endavant les seves activitats en l’àmbit social. El Connectem la Solidaritat, impulsat pel Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i l’Institut Municipal de Promoció d’Olot, es va presentar a l’octubre del 2014 i ja s’han fet prop de vint col·laboracions a diferents projectes socials. Totes les entitats o associacions que vulguin adherir-se al projecte poden fer-ho a través de la pàgina web del Connectem la Solidaritat o demanant informació al Consorci d’Acció Social de la Garrotxa o a l’IMPO.

Notícies relacionades:
-El programa Connectem la Solidaritat fa possible la col·laboració entre el Gospel Cor Garrotxa i la Creu Roja Garrotxa