La cavalcada reial dóna més pes a l’Encarregat del Temps i la caramelera i es retransmetrà en directe per OLOT TELEVISIÓ i la Xarxa

La Garrotxa ja es troba preparada per rebre la visita de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, el proper 5 de gener. A Olot s’ha presentat avui com funcionarà el campament reial i la cavalcada dels tres reis, que enguany es retransmetrà en directe per la Xarxa de Televisions Locals.

La cavalcada d’Olot de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient és una de les més populars de Catalunya; així ho constaten els prop de 300 voluntaris que la fan possible any rere any, juntament amb els més de 70 col·laboradors diaris que permeten la instal·lació d’un campament reial a la capital garrotxina. Enguany, l’arribada dels Reis Mags a la ciutat compta amb diverses novetats. Per una banda, la caramelera estrena carrossa, des d’on oferirà els seus millors dolços als nens de la ciutat. A més, l’Encarregat del Temps tindrà el seu espai al campament reial i potencia el seu pes a la cavalcada per mostrar els poders màgics que té. D’altra banda, aquest 2017 es podrà veure en directe la cavalcada reial a través d’OLOT TELEVISIÓ i la Xarxa, mitjançant les diferents televisions locals de tot Catalunya o bé el canal de la Xarxa a Movistar Plus.

Així mateix, a la sala el Caliu dels Catòlics, l’entitat que organitza la cavalcada reial des de fa 71 anys, s’ha muntat aquest cop una exposició amb els dibuixos fets per alumnes de l’Institut del Morrot d’Olot, així com de fotografies cedides per l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa d’anteriors edicions de l’arribada dels Reis Mags a Olot. Estarà oberta tot el Nadal.

El campament reial estarà obert al públic del 2 al 4 de gener, des de les sis de la tarda a les nou del vespre, i la cavalcada arrencarà a dos quarts de set de la tarda del dia 5, resseguint el mateix recorregut dels darrers anys; un cop acabada, es lliuraran els premis del concurs Miquel Gou de fanals artesans.

Notícies relacionades:
Ses majestats els Reis Mags de l’Orient surten al carrer a rebre els nens malgrat la pluja
– L’aigua i el calabruix cau en plena cavalcada dels Reis Mags i deixa enfarinats els cims de la Garrotxa
– Milers de persones visiten diàriament el Campament Reial d’Olot