Les entitats d’educació en el lleure d’Olot impulsen una segona edició del LLOP

Per segon any consecutiu, aquestes festes els nens i nenes podran divertir-se al LLOP, Lleure Olot Parc. Esplais de la Garrotxa, l’Agrupament Escola i Guia Nostra Dona del Tura i la secció de Mainada del Centre Excursionista Olot coorganitzen aquesta acivitat per a infants de 3 a 12 anys que es farà del 2 al 5 de gener al Pavelló Firal d’Olot.

El parc de Nadal infantil Llop tornarà a obrir les portes aquestes festes. La iniciativa va sorgir l’any passat de les entitat d’educació en el lleure d’Olot, que van voler crear un espai de lleure com el Nadal Diver que anteriorment s’havia fet a la ciutat. Els bons resultats de la passada edició han animat a els Esplais de la Garrotxa, l’Agrupament Escola i Guia Nostra Dona del Tura i la secció de Mainada del Centre Excursionista Olot a coorganitzar la segona edició del Llop. Una activitat que s’organitza i gestiona pels voluntaris de les tres entitats.

El parc s’obrirà del 2 al 4 de gener en horari de tarda, de les 3 a 2/4 de 8 del vespre i el 5 de gener al matí, de 10 a 2/4 de 2 del migdia. A l’interior s’hi podran fer tallers amb materials reciclats, jocs cooperatius, hi hauran inflables i un munt d’activitats perquè els més menuts gaudeixin de l’activitat. L’espai es dividirà en dos: una part estarà reservada pels infants de 3 a 5 anys i l’altre pels més grans.

Entre el 2 i el 4 de gener, durant la darrera hora d’obertura es farà un espectàcle diferent: màgia amb el Mac Marc, música amb el grup Sra. Karma i ball amb Dance Comercial Zumba. Al centre no es permetrà l’entrada als pares, que podran quedar-se al bar o bé llegint un llibre de la zona d’intercanvi de llibres que es crearà enguay. L’entrada al parc costa 5 euros i es destinen a cobrir els costos de les activitats ja que l’organització del llop es fa sense ànim de lucre i totes les persones implicades hi participen de forma voluntària.

Notícies relacionades:
-Olot veu el naixement del LLOP, que recupera l’essència del Nadal Diver

x