L’empresa LC Paper inverteix 950.000 euros en una caldera de biomassa per reduir les emissions de CO2

LC Paper segueix perseguint el seu objectiu de fabricar el paper tissú més sostenible del món. L’empresa ha invertit 950.000 euros en una caldera de biomassa i comprarà electricitat amb certificació renovable per aconseguir una disminució de les emissions de CO2 de més del 80%.

LC Paper es considerada un referent en innovació i adaptació ecològica i des de fa anys, en la seva fàbrica de Besalú, s’hi han anant introduït canvis i millores per disminuir les emissions de CO2 i aconseguir fabricar el paper tissú més sostenible del món. Ara LC Paper ha firmat un acord amb l’empresa catalana Imartec per dur a terme la instal·lació d’una caldera de biomassa. La introducció d’aquesta maquinaria suposa una inversió de 950.000 euros i juntament amb la compra d’electricitat amb certificació renovable, aconseguirà disminuir la petjada de Co2 en un 83%.  Seguint amb objectiu de reduir les emissions, durant el 2017, si la Comissió d’Urbanisme de Girona aprova l’estudi d’impacte visual, s’instal·larà un parc fotovoltaic de 3MW per a l’alimentació de la fàbrica de Besalú. Amb aquesta darrera acció, que suposaria una inversió de 2,5 milions d’euros, s’assoliria l’objectiu de fabricar el producte més sostenible del món.

Notícies relacionades:
-L’empresa LC Paper de Besalú rep una subvenció de 1,9 milions d’euros de la Unió Europea