La Unió Esportiva Olot fa Junta General d’Accionistes i aprova reduir el pressupost del club a la meitat de l’any anterior

www.ueolot.com

La Unió Esportiva Olot va celebrar aquest dilluns la seva Junta General d’Accionistes, amb la participació d’un 56% del capital total del club, amb una trentena d’accionistes. La junta va aprovar tots els punts de l’ordre del dia, entre ells l’exercici anterior, la formalització de préstecs participatius per a equilibrar-lo, i la gestió de l’Òrgan d’Administració. Així mateix, s’ha aprovat una reducció del pressupost per a la present temporada de més de la meitat de l’anterior, fins als 466.000 euros. La Unió Esportiva Olot també ha engegat la nova campanya de captació de socis per a aquest nadal, oferint l’abonament per assistir als partits que resten de temporada a meitat de preu.