La IX Marxa Nadalenca d’Olot ja ha obert el termini per a les inscripcions

El proper 8 de gener torna la Marxa Nadalenca, torna el concurs de disfresses, el sorteig de productes i els recorreguts, excusa per descobrir els diferents racons d’Olot tot fent esport. Enguany els traçats són bàsicament els mateixos, destinats per caminar o córrer, per a persones amb mobilitat reduïda o per a la gent gran. Des de fa anys, també hi participen persones amb discapacitat mental acompanyats per un monitor perquè puguin realitzar el recorregut que més els agradi. La marxa està organitzada per diferents entitats i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Olot.

La Marxa Nadalenca és inclusiva i solidària. Aquest any, novament, un euro de cada inscripció anirà destinat a reforçar els programes socials de Càritas Garrotxa. Aquest any, l’actuació de la Marxa correrà a càrrec de la companyia de teatre Pic Pic, que té com a màxima divertir el públic. També hi haurà obsequi per als participants, tot i que és una sorpresa.

La inscripció a la marxa costa 7 euros i es pot fer per Internet pagant amb targeta de crèdit. S’hi pot accedir a través de la pàgina web www.marxanadalenca.com i també per Facebook. Les inscripcions també es poden fer adreçant-se a l’Oficina de Turisme o a les botigues Base Font Esports o l’Aresta, així com el mateix dia de la marxa, tot i que llavors la inscripció tindrà un recàrrec de 2 euros. L’inici de la marxa està fixat per al 8 de gener a les 10 del matí al carrer Joaquim Vayreda, davant el Museu dels Sants.

Notícies relacionades:
-L’organització de la Marxa Nadalenca d’Olot dóna 500 euros a Càritas Garrotxa