La Cambra de la Propietat Urbana de Girona inaugura les seves noves oficines al carrer Mulleras d’Olot

La Cambra de la Propietat Urbana de Girona té nova seu a Olot. Ara l’entitat disposa d’unes oficines més grans en un carrer més cèntric de la ciutat: el Carrer Mulleras.

Ahir la Cambra de la Propietat Urbana de Girona va celebrar la inauguració de la nova seu de l’entitat a la capital garrotxina. Ara es troben al número 16 de carrer Mulleras d’Olot. El canvi d’instal·lacions respon a la necessitat d’ampliar les seves oficines i també a la recerca d’una ubicació més cèntrica per ser més visibles. D’aquesta manera esperen arribar a més persones i ampliar el nombre de socis. Actualment en té 500 a Olot i la Garrotxa

La Cambra de la Propietat Urbana de Girona fa 29 anys que té seu a Olot. Amb aquest temps l’entitat també ha detectat les mancances en l’oferta de lloguer que pateix la capital garrotxina. Miquel Costa, gerent de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona explica que a Olot hi ha manca de pisos tot i que a Olot sempre hi ha hagut un mercat estabilitzat. “Ens agradaria tenir una oferta de pisos de lloguer més amplia perque els llogaters puguin triar una mica més en funció de les seves necessitats” afirma Costa.

x