La junta de govern local d’Olot aprova l’avantprojecte de bicicarril de les fonts de Sant Roc al pont de Can Russet

Aquest matí la junta de govern local d’Olot ha aprovat un avant projecte de bicicarril que anirà des de les fonts de Sant Roc al pont de Can Russet. Aquest es farà per fases i resseguirà el riu unint els trams de bicicarril que ja existeixen en aquest entorn.

Des de les Fonts de Sant Roc i fins al pont de Can Russet del carrer Marià Vayreda. La distància que hi ha entre aquests dos punts d’Olot es podrà recórrer en bicicleta. L’avantprojecte de bicicarril per unir aquests dos punts s’ha aprovat aquest matí en la junta de govern local. La proposta és que segueixi el riu, allunyant-se de les vies més transitades d’Olot i unint els trossos de bicicarril que ja existeixen a l’entorn del Fluvià.

Tot i que s’evitarà que el bicicarril passi per les vies principals d’Olot, aquest haurà de creuar l’Avinguda Santa Coloma. Aquest és un dels punts més complicats del projecte. Josep Gelis, regidor de Mobilitat de l’Ajuntament d’Olot ha explicat que es posarà un semàfor amb polsador perquè l’utilitzin vianants i ciclistes.

L’execució del projecte es farà per fases, ja que l’import total és de 570.000 euros. Ara l’avantprojecte aprovat per la junta de govern es posarà a exposició pública i es recolliran les propostes de ciutadans i oposició abans de l’aprovació del projecte final.

Amb el temps, la voluntat és donar-li continuïtat al bicicarril i un cop estigui fet el tram que va de les fonts de Sant Roc al Pont de Can Russet, poder seguir fins a les Tries.

x