Una baralla en un bar d’Olot acaba amb un ferit i un tret amb arma de foc

Un home ha resultat ferit de certa gravetat després de barallar-se amb dos més en un bar de la plaça Catalunya d’Olot. Segons ha pogut saber Olot Televisió es tractaria d’un assumpte relacionat amb drogues. La baralla, però, no ha quedat aquí i un d’ells ha disparat una arma de foc a l’interior del local que, sortosament, no ha ferit ningú.

Tres homes s’han vist implicats aquest vespre en una baralla al bar El Punt de la Plaça Catalunya d’Olot. Un és d’origen llatinoamericà i els altres dos de color. Els fets han passat pels volts de la set del vespre quan, segons els Mossos d’Esquadra, tot ha començat amb una discussió als lavabos del local i tot apunta que estaria relacionada amb drogues.

La baralla, però, ha seguit fora dels serveis, a l’interior del bar, on una de les persones ha tret una escopeta retallada d’un canó i l’ha disparada. Segons els Mossos d’Esquadra, la bala ha impactat al sostre, sense ferir ningú. Fruit d’aquest tret, un dels implicats ha fugit corrents mentre que els altres dos han seguit barallant-se a l’interior del local.
Testimonis presents al lloc dels fets han explicat que les dues persones que s’estaven barallant han sortit del bar i han seguit amb la baralla a la Plaça Catalunya. Després, els dos han marxat, cadascú cap a un costat, un d’ells ferit al cap i perdent sang.

Al voltant de les nou del vespre la policia catalana ha localitzat l’arma de foc, darrera de l’antic edifici de la Hidroelèctrica de l’Empordà i actual seu de la colla castellera Els Xerrics. La policia ha acordonat la zona a l’espera que la policia científica accedís. En aquell mateix moment s’ha sabut que la persona ferida, la d’origen llatinoamericà, estava essent atesa a l’Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa per les ferides al cap. Tot seguit els Mossos s’ha dirigit al centre hospitalari per interrogar-la.

trobada-arma-foc