L’Institut Montsacopa escull JV Foix com a protagonista del seu recital de poesia de Nadal

L’Institut Montsacopa va celebrar aquest dimecres el seu recital de poemes nadalenc. Aquest cop, 21 alumnes del centre van llegir en públic diverses obres de l’escriptor JV Foix. La Sala el Torín es va omplir per assistir al recital poètic.


Aquest 2016 es compleixen trenta anys de la mort de l’escriptor JV Foix, i és el poeta escollit per l’Institut Montsacopa com a protagonista del seu recital nadalenc. Aquesta és una activitat que compta amb diverses edicions, i que busca despertar l’interès per la poesia dels alumnes de l’institut. Tot i que l’activitat no suposa cap estímul pel que fa al currículum acadèmic, hi ha un nombrós grup d’alumnes que s’hi apunta any rere any invertint temps lliure en perfeccionar el recital.

Enguany, el recital ha viscut diversos canvis, per tal d’oferir un espectacle més complert al públic assistent que va omplir la Sala el Torín d’Olot, incloent música en directe o un poema coral a diverses veus. El de Nadal és un dels dos recitals que prepara l’Institut Montsacopa de forma anual. El següent es podrà gaudir al mes d’abril, en motiu de Sant Jordi.

 

Notícies relacionades:
– L’Institut Montsacopa d’Olot celebra Sant Jordi amb un recital de poesia

x