L’estanc del carrer Rocamora d’Olot ven un dècim del segon premi de la loteria (04.536)

El segon premi, amb el número 04.536, dotat amb 1.250.000 d’euros la sèrie, i 125.000 al dècim, ha caigut molt repartit a Catalunya i a Olot també ha esquitxat. Concretament s’ha venut un dècim del número guanyador a l’estanc del carrer Rocamora, al barri de Sant Roc, propietat de Josep Soy, i s’ha venut per màquina. A més de la capital de la Garrotxa també s’ha repartit a Barcelona, Salou, l’Hospitalet de Llobregat, Viladecans, Sant Pere de Ribes, Portbou, Platja d’Aro, Castelldefels, Deltebre, Falset, Vinyols, Lleida o Viloví d’Onyà. Tret de l’administració de Balmes (Barcelona) i Salou, amb una sèrie sencera, la resta s’han venut per màquina.


L’Estanc de Sant Roc d’Olot, situat al carrer Rocamora, té sort amb la Loteria de Nadal. Fa tres anys ja van repartir part d’un cinquè premi de la rifa, però aquest 2016 ha caigut una fortuna més grossa: l’estanc ha venut un dècim del número 4.536, el segon premi del sorteig. Ha estat per via electrònica, un dècim sorgit de forma aleatòria de la màquina, com l’any 2013, i ha caigut al mateix barri de Sant Roc.

El sistema de venda electrònic ha provocat que el segon premi sigui molt repartit a tot Espanya, perquè s’ha venut per aquesta via de forma majoritària. Però encara que sigui la segona vegada que recau un premi en aquest estanc, no hi ha gaire gent que opti per aquest sistema a l’hora de comprar un número de loteria.

Els 125.000 euros que han caigut a Olot amb el dècim del 4.536 és el premi més gros que ha tocat a la capital garrotxina en la història de la Loteria de Nadal.

 

x