300 alumnes participen al concert de Nadal de l’Escola Municipal de Música d’Olot

El ja tradicional concert de Nadal de l’Escola Municipal de Música d’Olot va tenir lloc ahir a l’església de Sant Esteve. 300 alumnes van ajuntar-se per tipus d’instruments i de música i van fer les delícies dels assistents.

Per cinquè any consecutiu, l’església de Sant Esteve va ser l’escenari escollit per l’Escola Municipal de Música d’Olot per dur a terme el concert de Nadal. Casi la totalitat dels alumnes van participar en aquest acte que va servir per mostrar a les famílies, el progrés dels seus fills. I és que sobre l’escenari es van agrupar des de nens de 4 anys fins a adults. Tanta gent feia que només Sant Esteve sigui capaç d’acollir aquest acte.

Enguany l’Escola Municipal de Música d’Olot ha vist com les matrícules gaudien d’un augment. Els canvis en els horaris han facilitat que els alumnes hi vaig més hores però menys dies a la setmana, fet que ajuda a que s’hagin apuntat més. El concert va acabar amb dues peces en què van participar la totalitat dels alumnes, és a dir, 300 alumnes cantant i tocant a l’hora.