La Residència La Tardor celebra la seva festa de Nadal amb els residents

La Residència La Tardor d’Olot va celebrar ahir el seu particular festival de Nadal. Els residents van omplir la sala principal de l’edifici acompanyats dels seus familiars i van gaudir de les nadales i els regals que els assistents els tenien preparats.


En una sala decorada per A la ocasió, amb un pessebre que envoltava tota la cambra, els residents de la Residència per a gent gran La Tardor van gaudir d’una tarda especial.

Amb l’ajuda d’unes voluntàries, el personal de la residència va entretenir els avis amb el cant d’unes nadales. Alguns dels assistents es van atrevir, fins i tot, a apuntar-se a cantar. El personal del centre els tenia preparada una altra sorpresa. A l’acabar les nadales, que les havien fet després d’un berenar amb xocolatada, va entrar el rei mag de La Tardor i va obsequiar els avis amb regals personalitzats. No només això, sinó que la Residència La Tardor va regalar un petit obsequi als voluntaris que havien ajudat a amenitzar la tarda, a més de bombons per als més menuts. Un dia diferent i especial per als residents.