Els aparadors nadalencs de 6 comerços olotins són decorats per 13 alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot

Un total de 6 comerços olotins llueixen aquestes dates nadalenques els dissenys de 13 alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot als seus aparadors.

La imatge que dóna una botiga des de l’exterior en època nadalenca és un element essencial per cridar l’atenció dels vianants. En aquesta línia, 13 alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot han dissenyat i muntat els aparadors de sis comerços olotins. Es tracta d’alumnes de l’assignatura de quart curs ‘Espai comercial i de disseny’.

El procés va englobar totes les fases de producció, des del brífing previ fins al muntatge final. Els establiments que han col·laborat en el projecte són: Can Morera, L’Esquirol, Ferreteria Puig, Perfumeria Xaloc, Òptica la General i Can Batet.

Aquesta iniciativa és una manera de posar en pràctica els coneixements adquirits a l’Escola d’Art, i de retruc 6 comerços olotins s’han beneficiat podent decorar els seus aparadors de creativitat sorgida de l’Escola d’Art d’Olot.