Les estacions d’esquí gironines encaren amb optimisme la campanya de Nadal

Les estacions d’esquí gironines encaren les vacances de Nadal amb molt bones vibracions. Les últimes nevades juntament amb les baixes temperatures nocturnes han permès tenir bons gruixos de neu i amb qualitat força bona. En Roger Solé s’ha desplaçat fins a Masella, a la Cerdanya, des d’on ens explica la situació que es viu trepitjant el terreny.


Des del 24 de novembre l’estació de Masella està funcionant de forma ininterrompuda i durant el passat Pont de la Puríssima i la Constitució va rebre més de 41.000 esquiadors. Els responsables de l’estació cerdana tenen molt bones perspectives per aquestes festes Nadalenques i asseguren important afluència d’esquiadors. Les últimes nevades han deixat fins a 20 cms a la Tossa d’Alp i les baixes temperatures nocturnes han permès unes condicions nivològiques idíl·liques per a la pràctica dels esports blancs. La resta d’estacions d’esquí alpí gironines que pertanyen al grup FGC, gestionat pel govern català, encaren aquesta recta final de l’any amb gruixos que es mouen entre els 15 i els 60 cms i percentatges d’obertura que oscil·len entre el 70 i el 90% dels dominis esquiables.