La Gegantessa d’Olot ja té una rèplica de joguina a la venda per als més menuts

El ninot de goma de la Gegantessa ja es pot comprar i veure al Museu dels Sants. La peça té un preu de 25 euros i mesura 28 centímetres. Feta de goma i pensada pels infants de qualsevol edat, es pot mullar, posar a la boca i caure sense conseqüències. Un regal perfecte per aquestes festes.


El Gegant, obra de Miquel Blay, que ja tenia una peça de joguina, feta de goma en el seu honor i que va ser presentada el passat mes d’abril, ja té parella, la Gegantessa. La figura de Celestí Devesa, que des de fa 127 anys balla a Olot per les Festes del Tura ja té una rèplica de goma. 28 centímetres de ninot fet expressament per a que hi juguin els més menuts de la casa. Tant el Gegant com la Gegantessa formen part d’una sèrie de ninots de goma dedicats a la faràndula olotina. La intenció és treure un element nou cada any per a que els nens i nenes hi puguin jugar.

Des d’aquesta setmana ja està a la venta al Museu dels Sants.

El seu preu són 25 euros i se n’han fabricat 500 unitats. Si la figura té l’èxit esperat i es venen totes, se’n farà una nova remesa. Modelat per l’empresa Festiari, que ja va crear la figura del Gegant l’any passat, és de goma i es pot mullar. No només això, per les seves mesures els nens se la poden posar a la boca sense perill i, si cau a terra, no es trenca.

 

Notícies relacionades: 
– Festiari crea una reproducció de goma del gegant d’Olot apte per a nens a partir de 3 anys