L’ADN revela que el cos trobat aquest estiu a Platja d’Aro és un veí d’Olot

Les proves d’ADN revelen que el cos trobat aquest estiu en una canonada de desguàs a Platja d’Aro és un veí d’Olot que estava desaparegut des del gener. El cos va ser trobat per uns turistes el 8 d’agost en una canonada de desguàs al costat del parc aquàtic Aquadiver de Platja d’Aro. Segons ha informat ‘El Punt Avui9’ els Mossos d’Esquadra han pogut confirmar que es tracte d’un veí d’Olot, de 49 anys, de qui la seva mare va denunciar-ne la desaparició el 24 d’agost, tot i no saber-ne res des del 25 de gener. Amb la identificació del cos, es resol part del cas, però els Mossos d’Esquadra segueixen investigant les circumstàncies de la mort i com va anar a parar a Platja d’Aro, quan el seu cotxe va ser trobat a Olot.