Els Mossos d’Esquadra detenen a un dels implicats en la baralla de la plaça Catalunya d’Olot per tràfic de drogues i tinença il·lícita d’armes

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir a la nit a un dels implicats a la baralla a l’interior d’un bar de la plaça Catalunya d’Olot, per tràfic de drogues i tinença il·lícita d’armes. En les properes hores passarà a disposició judicial. La investigació, que es manté oberta, vol aclarir si, efectivament, el detingut portava l’escopeta retallada que es va trobar a les immediacions de la plaça durant la baralla i si la va utilitzar per disparar a l’interior del local.

Ahir, sobre 1/4 de 8 del vespre, els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís d’una baralla produïda a l’interior d’aquest bar de la plaça Catalunya d’Olot. La baralla es va originar al lavabo per un assumpte de drogues. A l’interior, els Mossos van trobar paperines buides i almenys una balança de precisió. Segons els Mossos d’Esquadra, els tres homes van sortir després dels serveis i van continuar la baralla a la zona del bar, on un d’ells va treure una escopeta retallada i va disparar un tret que va impactar al sostre sense ferir a ningú.

Poc després la policia trobava l’escopeta retallada a les immediacions de l’edifici de l’antiga Hidroelèctrica de l’Empordà, a pocs metres de plaça Catalunya. Com a conseqüència de la baralla, un dels implicats va rebre un cop al cap que li va provocar un trau. L’home, un veí d’Olot de 28 anys, va dirigir-se a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, on va rebre 32 punts de sutura. Després de rebre les cures pertinents, al voltant de la mitja nit, va ser detingut pels Mossos d’Esquadra per tràfic de drogues i tinença il·lícita d’armes. En les properes hores passarà a disposició judicial. Els Mossos d’Esquadra mantenen oberta la investigació i segueixen buscant els altres dos homes implicats, que van marxar del lloc dels fets després de la baralla.

 

Notícies relacionades: 
– Una baralla en un bar d’Olot acaba amb un ferit i un tret amb arma de foc

x