La Plaça Mercat d’Olot s’omple de gom a gom els dies de la vigília de Nadal

Els dies abans de la vigília de Nadal, molts olotins i olotines han acudit a la Plaça Mercat d’Olot per comprar els productes pels àpats del dia del tió, del dia de Nadal i de Sant Esteve. Els productes més reclamats han estat els tradicionals com la carn d’olla, el marisc o la pinya i fruites tropicals. Els placers fan una valoració positiva de les vendes.

La Plaça Mercat d’Olot s’ha omplert de gom a gom aquesta setmana per comprar els productes pels àpats i celebracions dels dies de Nadal. Hi ha qui ha comprat amb antel·lació, però molta gent també ha anat a última hora per aconseguir els aliments més frescos. Els productes més tradicionals i que no falten en els tiberis nadalencs han estat els més sol·licitats al mercat olotí.  És el cas de la carn d’olla, els ossos pel caldo, el porc i plats elaborats, marisc, llenguado, rap, pinya i fruites tropicals.

El president de l’Associació dels Placers Plaça del Mercat d’Olot, Jordi Vilarrassa, fa una valoració positiva de les vendes, que s’han concentrat al final de setmana. Per aquestes dates, segons el president de l’Associació, la gent opta per productes elaborats i de qualitat.