La gendarmeria francesa confirma que el cos trobat a Banys d’Arles és el de David Piella

La gendarmeria francesa ha confirmat que el cos trobat al bosc a l’entorn del castell dels Banys d’Arles, a Vallespir, és el de David Piella Baldrich, el Mosso d’Esquadra d’Olot que estava desaparegut des del 26 d’abril del 2013. Els Mossos d’Esquadra ja han rebut una primera comunicació de les autoritats franceses confirmant que les restes trobades pertanyen a Piella. El cos va ser localitzat el 16 de novembre d’aquest any per un caçador. També es van trobar restes de roba i un carnet que feia referència a un sindicat de la policia. Aquestes proves, juntament amb el vehicle del mosso, que ja havia estat identificat al maig del 2013 en un carrer de Banys d’Arles, van fer sospitar des d’un primer moment que el cos trobat era el de David Piella.

Notícies relacionades:
– Troben el cadàver que podria ser el del Mosso d’Esquadra d’Olot desaparegut
-Localitzen als Banys d’Arles el vehicle del Mosso d’Esquadra d’Olot desaparegut
-Continua la recerca del mosso d’esquadra desaparegut