Més de 3.600 persones ja han passat pel Pessebre Vivent de Joanetes els primers dos dies de representació

El Pessebre Vivent de Joanetes ha tornat a ser multitudinari. Després de 26 edicions, continua congregant a molts participants, malgrat que enguany el calendari no permeti una afluència major de persones. A l’espera de la representació del dia 1 de gener, de moment han passat 3600 persones per Joanetes en motiu del seu pessebre.

Encara queda un dia de representació, el proper 1 de gener a les 6 de la tarda, però el pessebre vivent de Joanetes ha tornat a confirmar que és un dels més visitats d’arreu de Catalunya. Tot i que per calendari pot haver menys assistents que en edicions anteriors, de moment han passat per les diferents escenes del pessebre més de 3.600 persones, els dies 25 i 26 de desembre. En concret, el dia de Nadal van passar 1500 persones, i 2100 ho van fer el dia de Sant Esteve. El Pessebre espera doncs que en l’últim dia de representació es puguin apropar als números de les anteriors edicions de l’espectacle, que enguany compleix 26 edicions. El Pessebre Vivent de Joanetes és un dels més participats de Catalunya: a banda de l’assistència multitudinària que registra, hi participen prop de 400 persones voluntàries, que dediquen una estona d’aquestes festes a formar part d’un esdeveniment solidari; Joanetes col·labora amb Càritas Garrotxa, i destina una part de l’entrada a l’espectacle a l’entitat benèfica.

 

Notícies relacionades: 
– El Pessebre Vivent de Joanetes renova el conveni amb Càritas Garrotxa per cinquè any consecutiu
– Milers de visitants admiren el Pessebre Vivent de Joanetes en la seva 25a edició

x