El ple de l’Ajuntament d’Olot aprova modificar el contracte de la xarxa de climatització amb la producció de fred i nous edificis beneficiaris

El ple de l’Ajuntament d’Olot ha aprovat per unanimitat modificar el contracte de la concessió amb producció de fred, i incorporar-hi nous edificis beneficiaris. L’equip de govern també va donar compte de les inversions que s’estan fent per als serveis d’aigua, així com els plans d’acció per a l’energia i per a la mobilitat sostenible.


El ple de l’Ajuntament d’Olot de desembre va aprovar per unanimitat modificar el contracte de la concessió de les instal·lacions de la xarxa de calor amb ús d’energies renovables. La modificació comporta l’ampliació de la concessió amb la producció de fred i la incorporació del Casal de la Gent Gran, l’edifici de formació de Can Monsà, l’Oficina de Turisme i els locals comercials que ocupen part de les antigues dependències de l’Hospital Sant Jaume, Mango i Abaccus. La modificació també comporta la renúncia de l’Ajuntament d’Olot a l’aportació de 10.000 euros a l’any en concepte de gestió d’explotació. També s’acorda ampliar en dos anys més, fins a 15, el termini de la concessió, a comptar des de la data de recepció definitiva de les obres. Els sobreingressos previstos per la modificació menys les despeses extres reconegudes donen un balanç positiu de 107 mil euros amb què es proposa reduir els costos d’amortització dels clients de la xarxa de climatització.
Durant el ple, l’equip de Govern va donar compte de la inclusió d’obres al programa d’inversions del servei d’aigua fins el 2029. Aquest 2016, s’han aprovat adjudicacions per a actuacions al carrer Pou del Glaç, la plaça Castella i Lleó, l’Hospital, el creueament entre els carrers Bisbe Serra i Guifré el Pilós, al carrer Tartana i al Macarnau. Per últim, l’equip de govern municipal va donar compte de les comissions dutes a terme fins ara respecte dels plans per a l’energia i de mobilitat sostenibles.

 

Notícies relacionades: 
– El Ple de l’Ajuntament d’Olot aprova el servei de suport a l’associacionisme i les Ordenances Fiscals del 2017

x