L’Escola Municipal d’Expressió d’Olot imparteix cursos monogràfics trimestrals per adults

Per segon any consecutiu l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot ha programat cursos monogràfics per a adults durant el segon trimestre. Es podrà fer un taller de fotografia i un de scrapbooking i encara queden places disponibles.


Són una vintena de persones les que ja s’han inscrit als monogràfics per a adults de segon trimestre de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot. Per segon any consecutiu, el centre ha programat tallers d’un trimestre destinats a adults. Es podrà fer un curs de fotografia amb Pep Sau que incorpora una part teòrica i una part pràctica per ensenyar diversos tipus de fotografia. També es fa un taller de scrabooking impartit per Gemma Ibars en que els alumnes podran crear i decorar amb paper tot tipus d’elements utilitzant diverses tècniques. Per als dos tallers monogràfics d’adults del segon trimestre encara hi ha places disponibles. Aquest curs l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot compta amb és de 200 inscrits però encara queden places lliures en algunes de les altres activitats que imparteix, com el taller d’arts plàstiques pensat per a joves a partir de 12 anys en el que es treballa el dibuix i el volum, i el taller de ceràmica on els alumnes, a partir de 6 anys, deixen anar la seva imaginació creant figures amb fang.

x