Les Planes aprova un conveni amb una empresa per comprar un local i ubicar-hi els nous vestidors del camp de futbol

Les Planes d’Hostoles va aprovar aquest dimarts el conveni entre l’Ajuntament i l’empresa Productos Concentrol, per tal d’adquirir un local per ubicar-hi els nous vestidors del camp de futbol. En l’operació, l’empresa aporta els 75.000 euros que costa l’immoble, i a canvi el camp de futbol durà el nom de Josep Guàrdia per un termini mínim de 50 anys. L’adquisició del local es va aprovar per unanimitat al mateix ple municipal.

Quan les Planes d’Hostoles va comprar el camp de futbol municipal, ara fa poc més d’un any, es va incidir en la necessitat de rehabilitar els vestidors de l’equipament, molt antics i amb nombroses deficiències. Per aquest motiu, l’Ajuntament va decidir aquest dimarts encarrilar la millora de les instal·lacions, amb l’aprovació per unanimitat de tots els grups d’un conveni entre el consistori i l’empresa Concentrol. L’acord permet comprar un local ubicat al carrer Reverend Costa, que es convertirà en el nou vestuari. Això és possible perquè l’empresa Concentrol aporta els 75.000 euros que costa la compra del local, a canvi que el camp de futbol municipal dugui el nom de Josep Guàrdia i Rodà, durant un mínim de 50 anys.

Un cop aprovat el conveni, en el mateix ple municipal també es va acordar per unanimitat comprar el local de forma immediata. Es preveu que el 2017 es redacti el projecte de transformació dels vestidors. L’espai també servirà per ubicar-hi la nova seu social del Club de Futbol les Planes, i descongestionar el local de la Caixa, que acull diverses entitats del municipi.

x