Preveuen instal·lar els ascensors de l’Orfeó Popular Olotí i el Centre Els Catòlics entre l’estiu i la tardor del 2017

Les subvencions promogudes per l’Ajuntament d’Olot a través del pla de millora i adequació d’ateneus ha accelerat els projectes d’instal•lació d’ascensors a l’Orfeó Popular Olotí i al Centre Els Catòlics. Tots dos projectes estan molt avançats i podrien ser una realitat entre l’estiu i la tardor de l’any vinent.

El regidor de cultura ha justificat la davallada de diorames a la Mostra de Pessebres d’enguany per diferents circumstàncies, com el canvi de seu que l’Agrupació de Pessebristes ha fet enguany, o el fet que no s’ha convidat en aquesta edició a cap ciutat perquè hi mostri els seus diorames. Assegura que la presència d’aquest element, central a la mostra, s’incrmentarà de cares a l’edició de l’any vinent.

Al programa Pentàgon, Pep Berga també ha parlat de la recent cessió a l’Ajuntament del fons documental dels artistes Berga i Boix i Berga i Boada. El regidor de cultura ha explicat que la cessió ajudarà a completar la publicació de l’obra escrita de Berga i Boix. L’Ajuntament preveu presentar els darrers dos volums de l’obra complerta de Berga i Boix durant la tardor de l’any vinent.

 

Notícies relacionades: 
– L’Ajuntament d’Olot inicia un pla de millora i adequació dels ateneus per suprimir-ne barreres i augmentar espais

x