L’IMPO organitza un concurs perquè els infants es distreguin passejant pel centre d’Olot

L’Institut Municipal de Promoció d’Olot ha posat en marxa un concurs per a infants i famílies durant aquestes festes nadalenques. Consisteix en localitzar les figures de pessebre que s’amaguen a les botigues del centre de la ciutat i completar uns mots encreuats. Entre tots els participants es sortejaran quatre entrades per a un espectacle de Frozen.

Aquest és el fulletó que aquestes festes poden completar infants i famílies passejant pel centre d’Olot. Fins al 8 de gener, poden buscar les figures de pessebre que s’amaguen als comerços olotins i completar les lletres que falten dels mots encreuats. Un cop desxifrat, cal deixar el fulletó amb les dades personals a l’Oficina de Turisme d’Olot. Tots els participants, que han de tenir menys de 12 anys, entraran en el sorteig de 4 entrades per a l’espectacle On Ice Frozen, que es representarà el 12 de març del 2017 a les 12 del migdia a Barcelona. El sorteig es portarà a terme el dimecres 11 de gener i s’informarà per telèfon al guanyador.

x