L’Orquestra Barroca Catalana ofereix aquest divendres el Concert de Nadal d’Olot i la Garrotxa

L’Orquestra Barroca Catalana oferirà aquest divendres el Concert de Nadal de la Garrotxa, al Teatre Principal d’Olot. Comptarà amb la companyia de la soprano Marta Almajano, i s’interpretaran obres de Bach, Händell o Purcell, fent un recorregut des de la música religiosa fins a les cançons per a teatre.

Arriba el tradicional Concert de Nadal de la Garrotxa organitzat pel Consell Comarcal i l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot. Aquest divendres el Teatre Principal acollirà la música de l’Orquestra Barroca Catalana, un conjunt que pretén divulgar i recuperar el repertori dels segles XVII i XVIII. A Olot la dirigirà el violinista austríac d’origen japonès Hiro Kurosaki, i comptarà amb la veu de la soprano Marta Almajano. L’Orquestra interpretarà peces de Johan Sebastian Bach, Georg Friedrich Händel o Henry Purcell, entre diversos autors, passant de les cançons de temàtica religiosa fins a les composicions per a teatre. El concert arrencarà a les vuit del vespre, però les entrades anticipades encara estan a la venda amb un preu de 5 a 15 euros, més barates que a taquilla el mateix dia del concert. De moment, encara queden lliures un quart de les butaques del teatre, malgrat que gairebé tot l’espai buit és en els pisos superiors.