Les obres de la zona de restauració del volcà Montsacopa ja han començat

Les obres de la zona de restauració i serveis del fortí del volcà Montsacopa ja han començat. Aquestes setmana s’han iniciat els treballs que s’allargaran uns tres mesos i l’equipament s’espera que pugui estar en marxa pels volts de Setmana Santa. L’adjudicació de la concessió del bar-restaurant es traurà a concurs a mitjans d’aquest mes.


Al fortí del volcà Montsacopa ja han començat les obres de la zona de restauració. Els treballs, adjudicats per 200.000 euros, s’allargaran uns tres mesos. L’equipament,  que preveu posar-lo en marxa pels volts de Setmana Santa, ha de permetre millorar l’entorn del cràter del volcà Montsacopa i el fortí i dignificar l’espai amb els serveis que s’oferiran tant a visitants com a ciutadans.

Pel que fa a l’adjudicació de la concessió del bar-restaurant, el concurs es traurà a mitjans de gener per adjudicar-lo per un màxim de 15 anys. El concessionari haurà de fer l’inversió de l’equipament de cuina i mobiliari de l’espai que es valora en uns 35.000 euros. Per a adjudicar l’equipament, també es tindrà en compte l’oferta gastronòmica i les restriccions en l’accés de proveïdors a Sant Francesc.

D’aquesta manera en pocs mesos la fisonomia de l’antic fortí annex a l’ermita de Sant Francesc haurà canviat i ja serà possible pendre una beguda, anar al lavabo o fer un àpat al cim del volcà Montsacopa.

 

Notícies relacionades:
– El fortí de Sant Francesc és l’espai escollit per ubicar-hi el futur bar del volcà Montsacopa
– La rehabilitació exterior de l’ermita de Sant Francesc d’Olot començarà a principis d’any i acabarà a mitjans de març

x