El vídeo de la nadala adaptada ‘El Firal Nou’ d’Àngel Girona i Coloms ZS ja ha superat les 2.800 visualitzacions a Youtube

L’olotí Àngel Girona i el col·lectiu Coloms ZS han tornat a col·laborar per adaptar una nadala tradicional i parlar amb humor d’un tema amb què els garrotxins se senten identificats. Aquest any, la cançó escollida ha estat ‘El desembre congelat’ i el tema, la remodelació del Firal. D’això n’han fet una adaptació anomenada ‘El Firal Nou‘, que en el seu moment van penjar al Youtube i que a dia d’avui ja ha tingut més de 2.800 visualitzacions.

Després que el 2014 adaptessin la Nadala ‘Les 12 van tocant’ al nou Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, Àngel Girona i Coloms ZS han tornat a col·laborar per adaptar una nadala, aquesta vegada sobre la remodelació del Firal d’Olot, un treball que van començar a gestar el mes de novembre. Un cop la cançó va ser adaptada, el col·lectiu Coloms ZS va posar-se a treballar en la producció del vídeo. Amb la col·laboració de Yeray Pérez, els actors de l’Orfeó Popular Olotí i altres entitats garrotxines, van iniciar el rodatge que van concentrar en un sol dia.

L’objectiu d’Àngel Girona i els Coloms ZS és divertir-se i fer passar una bona estona a qui vegi el vídeo, a més de fomentar el debat sobre un tema de l’actualitat garrotxina. El vídeo va ser penjat a Youtube fa una setmana i ja ha tingut més 2.800 visualitzacions.

x