La pista de gel de la plaça Major manté els números de públic de l’any passat

La pista de gel que l’Ajuntament d’Olot va fer instal·lar al bell mig de la plaça major d’Olot arriba a la meitat de la seva vida amb uns números que s’apropen molt als de l’any passat, en el que van arribar a passar-hi 5000 persones.

Tot i la polèmica per les queixes de la CUP i Olot en Comú sobre l’obertura de la pista de gel, aquesta ha mantingut l’acollida que ja va rebre l’any passat. Una pista de gel que s’emmarca dintre de les 140 activitats nadalenques que l’Ajuntament d’Olot ha preparat i que va tenir que aplaçar la seva obertura perquè el mal temps va obligar a fer-ho.

La instal·lació, que segons els grups polítics de la CUP i Olot en Comú hauria d’estar gestionada pel Club de Patinatge Artístic d’Olot, tancarà definitivament la seva activitat el proper dia 8 de gener. L’afluència de gent està sent positiva i s’espera, tot i que encara estem a la meitat de l’activitat, que un cop finalitzada doni els mateixos números de públic que en l’edició de l’any passat. La Pista de Gel està oberta d’11h del matí a 14h i de 16h a 21h, menys demà que tancarà una hora abans, a les 20h.

 

Notícies relacionades:
– El mal temps obliga a aplaçar l’obertura de la pista de gel que no agrada a la CUP i a Olot en Comú perquè creuen que és poc sostenible

x