Els responsables de l’Esplay afirmen que l’afluència de gent que hi va és major respecte la primera edició

La sala El Torín ha acollit des del 26 de desembre i fins demà, l’Esplay, una proposta de lleure educatiu inspirada en el Playmobil que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot.

Després de l’estrena el Nadal de l’any passat, l’Esplay ha tornat a fer parada a la capital de la Garrotxa, aquest cop del 26 de desembre a demà, dia 31. La Sala El Torín és el lloc on els nens i nenes d’Olot han pogut gaudir aquests dies del Parxís dels clowns, l’oca, les dames dels guerrers xinesos, els escacs medievals o els puzles temàtics. Tot a escala humana. La iconografia de la marca Playmobil n’és la protagonista.

Esplay proposa un nou model lúdic en família que fa evolucionar el joc de taula tradicional cap a un format de grans dimensions on poden interactuar en un mateix entorn i de manera simultània, prop de 100 nens i els seus pares.

Ignasi Puig, organitzador de la instal·lació, va explicar a Olot Televisió que “les xifres de públic són similars a les de l’any passat”, en una edició que “està enfocada a un públic familiar”. També es va mostrar optimista respecte les xifres: “És possible que se superin les de l’any passat, hem de tenir en compte que aquest any hem reduït el nombre de dies”.

Tallers de pintura i manualitats, a més de la visita dels gegants de Playmobil són altres activitats que els més menuts de la casa poden gaudir a l’Esplay. De 10h a 14h i de 16h a 20h, per només 3€ els majors de 2 anys, a El Torín.

 

Notícies relacionades:
– El centre itinerant Esplay dinamitzarà la Sala El Torín amb jocs educatius en família del 26 al 31 de desembre
– El centre itinerant ‘EsPlay’ basat en el Playmobil serà al Torin fins el 31 de desembre

x