Les Jornades Esportives de Tecnificació dupliquen el nombre de participants de l’any passat

La primera part de les Jornades de Tecnificació que s’han dut a terme al Pavelló Municipal d’Esports ha tingut una gran acollida. 88 nens i nenes d’entre 5 i 10 anys, han participat de les activitats de patinatge i hoquei.

Les Jornades Esportives de Tecnificació del Nadal 2016 estan tenint una gran acceptació. Durant la primera setmana del campus hi participen 88 nens i nenes de 5 a 10 anys. 45 d’ells a patinatge i 43 més a hoquei. Durant el matí, de 9h a 13h, aprofiten les vacances de Nadal per polir la seva tècnica.

Aquestes jornades continuaran la setmana que ve amb més activitats. A les ja mencionades d’hoquei i patinatge s’hi sumarà vòlei i 42 nens i nenes més, que faran un total de 130 petits esportistes que hauran passat per les jornades de tecnificació.

Aquestes xifres dupliquen l’assistència de l’any passat, en la que hi van participar 71 nens i nenes. Els entrenadors fan activitats atractives pels infants de cara a que, a més d’aprendre, gaudeixin fent-ho.

x